Nikolić ostao bez para!

jun 19, 2017 - 22:55 - Redakcija Opozicionar ©

Nikolić ostao bez para!

Sada već bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić prijavio je svoju imovinsku kartu i ako je suditi po izveštaju o imovini i prihodima od 14. juna 2017. godine, koji je dostupan na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, on više ne prima 130.000 dinara, koliko je iznosila njegova predsednička plata.

Naime, bivši šef države je ažurno prijavio najnovije promene u svojoj imovini i prihodima. Kada je reč o prihodima iz budžeta i drugih javnih izvora, Nikolić više ne prima ni dinara, jer je predsedničku platu primao do 31. maja 2017. godine.

Inače, ostatak imovine Tomislava Nikolića nije se menjao u odnosu na prethodni izveštaj, koji je objavljen 13. januara 2017. godine.

 

 

Kada se radi o nepokretnoj imnovini u zemlji i inostranstvu, on u svom vlasništvu ima njivu, vinograd, voćnjak, šumu od oko 13 hektara, 36 ari i 28 kvadrata, a stekao ih je Ugovorom o deobi i Ugovorom o kupovini.

On poseduje i njivu, pašnjak od jednog hektara, 38 ari i 30 kvadrata i njivu, pašnjak od dva hektara, 94 ari i 33 kvadrata, koje je stekao kupovinom.

Bivši šef države poseduje i poljoprivredni objekat – kačaru, koja ima dve prostorije, površine je oko 63 kvadrata, kao i terasu i plato od ukupno 64 kvadrata. Kao osnov sticanja u izveštaju se navodi rekonstrukcija i dogradnja.

Kada je reč o četvorotočkašima, Nikolić je i dalje vlasnik automobila „mercedes benc C320“, koji je star sedam godina.

Sudeći po najnovijem izveštaju, bivši predsednik nema depozite i štedne uloge u bankama i drugim finansijskim organizacijama u zemlji i inostranstvu.

(Izvor: Alo!)

jun 19, 2017 - 22:55 - Redakcija Opozicionar ©