SVI LIDERI OPOZICIJE PRVI PUT ZAJEDNO Preletačević i Obradović pozvali na protest

maj 31, 2017 - 14:35 - Redakcija Opozicionar ©

SVI LIDERI OPOZICIJE PRVI PUT ZAJEDNO Preletačević i Obradović pozvali na protest

Grupa građana „Beli – Samo jako“ s liderom Ljubišom Preletačevićem Belim, saopštio je da podržava proteste protiv diktature koje organizuju opozicione stranke, različite organizacije i sindikati i pozvao svoje simpatizere, kao i sve građane Srbije, da se danas u 18 časova okupe na Trgu Republike radi mirne protesne šetnje.

Smatramo da i pored različitosti i političkih nesuglasica, delimo iste vrednosti i istu viziju slobodne Srbije bez diktature, u kojoj se poštuju demokratske institucije i prava svih njenih građana, navodi se u saopštenju.

„Beli-Samo jako“ smatra da se ovim protestima iskazuje istinska volja građana i naglašava činjenica da je zajednička ideja jača od međusobnih razlika.

U saopštenju s napominje da ne bi trebalo ove proteste ispolitizovati u korist bilo koje stranke ili pokreta, već podržati u korist ideje za koju se svi oni bore, svako na svoj način.

Ovo je jedinstvena prilika da se građani Srbije ujedine za stvar koja je od opšteg interesa, zaključio je Ljubiša Preletačević Beli lider grupe građana „Beli-Samo jako“.

I lider Dveri Boško Obradović pozvao je građane da se pridruže današnjem protestu na kome će, po prvi put, svi lideri opozicije biti zajedno.

– Prvi put zajedno na protestu svi lideri opozicije: Janković, Jeremić, Stamatović, Beli i Dveri. Vredi doći i podržati. Večeras u 18h na Trgu- napisao je Obradović na Tviteru.

(Izvor: FoNet, Opozicionar)

maj 31, 2017 - 14:35 - Redakcija Opozicionar ©