MARTINOVIĆ POCRVENEO? Radikali u Skupštini delili knjigu sa radikalskim govorima Martinovića

maj 11, 2017 - 13:17 - Redakcija Opozicionar ©

MARTINOVIĆ POCRVENEO? Radikali u Skupštini delili knjigu sa radikalskim govorima Martinovića

[nextpage title=“Strana 1″ ]

Poslanici Srpske radikalne stranke su u Skupštinu Srbije doneli knjigu pod naslovom „Kako sam gazio Tomu i Vučića“ koja sadrži govore sadašnjeg šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandra Martinovića dok je bio poslanik SRS.

Tu knjigu je odštampao SRS, a njegovi poslanici su je delili svojim kolegama i novinarima.

Knjiga sadrži stenograme izlaganja Martinovića govorio u parlametnu, a radikali tvrde da je sve to autentično i da se može lako proveriti.

Ovo nije jedini haos koji su pravili radikali. Naime, Šešelj je od predsednika Nikolića zatražio pomilovanje ubice Zorana Đinđića Zvezdana Jovanovića.

Više o tome u nastavku.

[/nextpage]

[nextpage title=“Strana 2″ ]

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj nastavio je i danas, u Skupštini Srbije, sa iznošenjem skandaloznih izjava i zahteva, ovaj put je tražio od predsednika Tomislava Nikolića da pomiluje Zvezdana Jovanovića, osuđenog za ubistvo premijera Zorana Đinđića 2003. godine.

U okviru vremena za postavljanje poslaničkih pitanja, Šešelj je rekao da je Zvezdan Jovanović osuđen na najtežu zatvorsku kaznu „bez relevantnih dokaza“ i da je obaveza Tomislava Nikolića da ga pomiluje“.

Takođe, lider radikala je rekao da bi Nikolić napravio dobro delo da pomiluje i sve osuđene za ratne zločine od strane suda u Beogradu, jer je to bio „sud američke ambasade“, navodeći da su ljudi „osuđivani na osnovu lažnih svedočenja“.

Šešelj godinama skandalizuje javnot svojim zahtevima i ocenama. Tako je još pre dve godine dao šokantnu izjavu da Zvezdana Jovanovića treba pomilovati.

(Izvor: Beta, Blic)

[/nextpage]

maj 11, 2017 - 13:17 - Redakcija Opozicionar ©