Pismo poslušnog građanina Srbe: HARADINAJEVI SRBI…

april 30, 2017 - 23:25 - Redakcija Opozicionar ©

Pismo poslušnog građanina Srbe: HARADINAJEVI SRBI…

[nextpage title=“Strana 1″ ]

HARADINAJEVI SRBI,

Ne vi koji ste od vođinih tabloida optuženi da ste to – nego vi koji ste na vlasti, a upirete prstom u druge. Vi koji ste donedavno histerično penili ’’Svi Srbi u jednoj državi’’, dajući sve od sebe da Srba nema čak ni tamo gde ih je nekada bilo, sada ste preneraženi što Albanci viču ’’Svi Albanci u jednoj državi’’. Dok im vi svojom, pokvarenošću, nečinjenjem i pogrešnim činjenjem svesrdno pomažete u ostvarenju tog nauma.
Zapanjeni ste što je francuski sud oslobodio zločinca Haradinaja, a niste zapanjeni što niste ispoštovali proceduru pred sudom, pa se svako normalan pita da li ste zaista iskreno želeli da zlikovac Haradinaj bude izručen Srbiji. Od toliko pravnika u Srbiji, na čelu sa najboljim studentom prava u istoriji Vaseljene – vi niste poslali urednu dokumentaciju. Da li je to urađeno po savetu vođinog savetnika Blera, čija je žena bila Haradinajev advokat? Za tričavih 360.000 evra odbranila je krvnika? Dok njen muž, a savetnik vašeg vođe, u vili Edija Rame, zadovoljno trlja ruke zbog još jednog uspešno obavljenog posla. Zato stvari treba zabašuriti, pa se ostrviti na izmišljene neprijatelje unutar svog naroda i nazvati ih ’’Haradinajevim Srbima’’. A vaša vlast je Haradinaju i njegovim pajtašima dala više nego bilo ko drugi. Nije opozicija potpisala Briselski sporazum, niti je bilo ko od tviteraša dao Kosovu pozivni broj ili gradio granične prelaze na administrativnoj granici. Ali, bitne su samo priče za domaću upotrebu. Iako znate da francuski premijer ne može da naredi sudu šta da presudi, kao što je to ovde slučaj, demagoški uvodite lažne mere protiv Francuske.

Napuštate Savet Evrope, koji sa francuskim sudom nema ama baš nikakve veze. A zabrane putovanja srpskim funkcionerima i direktorima javnih preduzeća u Francusku ostaviće nesagledive posledice po tu državu.

Zato sve radite da date svoj doprinos dokazivanju činjenice da je ceo Balkan bure perverzije i pokvarenosti. Ono što zameraš drugima, sebi daješ za pravo. Svo zlo na Balkanu dolazi od diktatora, koji se, da bi prikrili svoj lopovluk, zaogrću plaštom lažnog patriotizma i postaju kamen u tuđoj ruci. A koliko ste isti, govori i činjenica da su najveće poluge i srpske i makedonske vlasti batinaši sa fantomkama. Koji u Srbiji tuku i ruše po Savamali, a u Makedoniji – po Sobranju. Pod vođstvom okorelog ustaše. Al, on je sada saveznik, pa se o tome ćuti. Dok ovdašnja vlast preko svojih tabloida iz sve snage podržava Gruevskog, koji neće mirno da preda vlast novoj većini. Smetaju mu Albanci s kojima je deset godina bio u koaliciji. Jer, kad su s njim u koaliciji – to je patriotizam, a kada su sa Zaevim – to je izdaja. Pa mu još i smeta Džaferi koji je izabran za predsednika Parlamenta – koji je do juče bio ministar odbrane u njegovoj vladi. Sem toga ovi „veliki Srbi“ koji Gruevskog predstavljaju kao bedem protiv stvaranja Velike Albanije, zaboravili su da je on priznao nezavisnost Kosova. Znajući kuda vodi taj put. A ostrvljuju se na Zaeva, koji je bio protiv toga da Makedonija glasa za prijem Kosova u UNESCO.

[/nextpage]

[nextpage title=“Strana 2″ ]

Zato vas pozdravljam vašim tradicionalnim pozdravom:
Dok o drugima lažete – sebe mažete.

Zauvek vaš
poslušni građanin,
Srba

P. S.
Pre par dana vođini tabloidi optužili su Erdogana da stoji iza velike Albanije. Zato je vođa juče pozvao Erdogana u posetu. Jer sličan se sličnom raduje. Iako se sećamo nedavne Erdoganove izjave: ’’Kosovo je Turska, a Turska je Kosovo’’. A izgleda da će biti i Srbija. Jer i Kosovo je Srbija. Zar ne?

(Izvor: Blic, autor: Žarko Jokanović)

[/nextpage]

april 30, 2017 - 23:25 - Redakcija Opozicionar ©