Er Srbija gasi liniju za Abu Dabi i sužava sedišta

april 30, 2017 - 22:37 - Redakcija Opozicionar ©

Er Srbija gasi liniju za Abu Dabi i sužava sedišta

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija nakon razmatranja petogodišnjeg biznis plana ojačaće mrežu kratkih letova i fokusirati se na letove ka evropskim tržištima, a od 29. oktobra neće leteti za Abu Dabi.

Er Srbija će opremiti svoje avione „erbas A319“ i „erbas A320“ užim sedištima kako bi povećala kapacitete i iskorišćenost aviona, navodi se u saopštenju kompanije.

Kompanija ističe da će suspendovati let srednje dužine između Beograda i Abu Dabija, od 29. oktobra 2017. godine, što će Er Srbiji omogućiti da avion „A319“, koji se koristi na toj ruti, iskoristi na kraćim linijama i tako optimizira svoje prihode, dodaje se u saopštenju.

Kako se ističe, putnici Er Srbije i dalje će moći da putuju do glavnog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata koristeći usluge Etihad ervejza, strateškog i kod-šer partnera srpske avio-kompanije, koji će nastaviti da obavlja dnevne letove.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić je rekao da će ti koraci povećati prihod i pomoći da prevaziđu sezonske fluktuacije u saobraćaju, što će omogućiti Er Srbiji da održava snažan tempo rasta i ublaži efekte rastućih troškova goriva i ostalih usluga u avio-industriji.

(Izvor: RTS)

april 30, 2017 - 22:37 - Redakcija Opozicionar ©