LOKALNI IZBORI 23. APRILA: Na izborima u Odžacima DS jedina opozicija – ostali nisu skupili potpise

april 21, 2017 - 7:12 - Redakcija Opozicionar ©

LOKALNI IZBORI 23. APRILA: Na izborima u Odžacima DS jedina opozicija – ostali nisu skupili potpise

U malom vojvođanskom mestu Odžacima, građani na izbornom listiću imaće šest ponuđenih kandidata, a od opozicije samo Demokratsku stranku sa punom listom.
Jedna od pet opština u kojima se 23. aprila održavaju redovni lokalni izbori je i opština Odžaci.

Na glasačkom listiću, pored koalicije oko SNS, SPS i SRS, potencijalnih partnera u sledećem sazivu Skupštine, nalaze se i dve grupe građana i Demokratska stranka koja je jedina opoziciona stranka koja je prikupila dovoljan broj potpisa i tako izlašla na izbore sa punom listom. Na ovim izborima Demokratska stranka dobila je podršku GG “Nikola Orlić”, DSHV i Romske partije zahvaljujući rezultatima dok su bili na vlasti.

Tako nam je predstavnik Romske partije za tu opštinu Miroslav Ilić u kratkoj izjavi rekao da se njegova partija odlučila za podršku DS-u jer se već posle par godina vidi sva nesposobnost naprednjačke vlasti, dok je za par godina DS u opštini izgradio dve industrijske zone, doveo tri velike investicije – ,,MAGNA“, ,,GRAJNER“ i ,,STANDARD GAS“ – i tako zaposlio skoro 2000 ljudi, urađena je gasifikacija, asfaltirano je 38 km puta, potpuno je uređeno kupalište Štrand u Bogojevu, dok se u Deronjama održavao svetski tamburaški sabor ,,Tamburica fest“, koji je u opštinu doveo preko 200.000 turista.

Aleksandar Dikić, predsednik OO DS u Odžacima i kandidat za predsednika opštine nam je takođe dao kratku izjavu. On navodi da je jaka organizacija rezultat upravo podrške samih građana, koji i dalje cene ono što je DS uradio za njih dok su bili na vlasti.

-Svi bilbordi, plakate i reklame ovoga sveta ne mogu da promene mišljenje ljudi koji su na svojoj koži osetili boljitak i koji su sada naučili da se na lokalu ne glasa za Aleksandra Vučića, nego za onog ko je već dokazao da nam može biti bolje – završio je Aleksandar Dikić.

Saša Janković, drugi na prethodnim predsedničkim izborima je svoju kampanju počeo iz Deronja, mesta u opštini Odžaci.

april 21, 2017 - 7:12 - Redakcija Opozicionar ©