Stamatović: Vučić vratio posle 35 godina knjigu, a penzije?

mart 20, 2017 - 23:36 - Redakcija Opozicionar ©

Stamatović: Vučić vratio posle 35 godina knjigu, a penzije?

Predsednički kandidat Milan Stamatović rekao je za N1 da pelcar iz Čajetine može da prenese na celu Srbiju, jer ima merljive rezultate. Kaže da ne kritikuje aktuelnu vlast samo da bi kritikovao, već da ima argumente. Kritikuje nedomaćinski odnos prema prirodnim resursima, zakone, kaže da treba preispitati put ka EU…

Milan Stamatović je na vlasti u Čajetini od 2001. godine. Od 2004. do danas, biran je četiri puta uzastopno za predsednika te opštine. Napustio je Srpsku narodnu partiju pre nekoliko dana, a pre toga godinama bio član Demokratske stranke Srbije. Kritikuje vlast, kritikuje premijera Vučića, a najčešće se na njegovim udarima nalazi potpredsenica Vlade i ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović. Danas je kandidat za predsednika Srbije i njegovo ime na glasačkom listiću nalazi se pored broja 10.

Odlučio sam da se kandidujem jer sam, vršeći svoju funkciju i u dugogodišnjem iskustvu došao do saznanja da se aktuelni režim odnosi nedomaćinski prema prirodnim resursima, a kao predsednik jedne male opštine nemam priliku da o tome pričam, naveo je i dodao da će za to iskoristiti prostor u kampanji. Ipak, kako je kazao, nije siguran u prostor u medijima sa nacionalnom frekvencijom.

Mislim da Srbija može da se menja jedino iz unutrašnjosti, više puta je probano da se Srbija menja iz Beograda i videli smo kako se to završilo, ja sam se odlučio za teži put, ali dugovečan, naveo je.

– Moji rezultati su merljivi, ja kritikujem aktuelni režim argumentima, ne kritikujem radi kritike- kazao je.

Ucitavanje sadrzaja u toku...
mart 20, 2017 - 23:36 - Redakcija Opozicionar ©