Lazar Ristovski kao Miki i Bule: Vučić je borac, Beli je cirkus, ostali su mrsomudi

mart 20, 2017 - 17:53 - Redakcija Opozicionar ©

Lazar Ristovski kao Miki i Bule: Vučić je borac, Beli je cirkus, ostali su mrsomudi

Veliki glumac, producent i reditelj javno je podržao sadašnjeg premijera, uz opasku da samo on ima snagu i spremnost da se žrtvuje za bolju Srbiju, uz najavu da će govoriti na završnom mitingu Aleksandra Vučića 24. marta u Areni.

Jedan od najvećih srpskih glumaca, te producent, reditelj i novopečeni pisac Lazar Ristovski dao je javnu podršku Aleksandru Vučiću u njegovoj trci za Andrićev venac.

– Video sam da se dosta mojih kolega izjasnilo za nekog od kandidata za predstojeće predsedničke izbore. Ja na to gledam kao na normalnu pojavu. Svako ima pravo da odabere politiku i čoveka u koga veruje. To je istinska demokratija i tolerancija. Ali pošto su oni odabrali te takozvane prodemokratske kandidate, i ako ja na njihov slobodni izbor gledam s razumevanjem, nadam se da će i oni sa razumevanjem gledati na moj izbor. A to je ovog puta Aleksandar Vučić- kazao je Ristovski za Kurir. – Nedvosmisleno i sa zadovoljstvom ću glasati za Vučića! Ono što je njegova odlika je beskompromisnost u borbi za bolju Srbiju. To je dokazao i time što nije pustio Tomu da se kandiduje za predsednika. Dakle, nema emocija kada je u pitanju sudbina zemlje.

On je naveo da se „u takozvane demokrate davno razočarao“, da su se oni nakrali i pola države privatizovali u svoju korist, a svoje verne glasače zaboravili.

Ucitavanje sadrzaja u toku...
mart 20, 2017 - 17:53 - Redakcija Opozicionar ©