HIT NJUZ: POBEDNIK NAGRADNE IGRE SA FISKALNIM RAČUNIMA DOBIJA MESTO PREMIJERA SRBIJE

mart 1, 2017 - 0:29 - Redakcija Opozicionar ©

HIT NJUZ: POBEDNIK NAGRADNE IGRE SA FISKALNIM RAČUNIMA DOBIJA MESTO PREMIJERA SRBIJE

[nextpage title=“Strana 1″ ]

Glavna premija u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” biće mesto u Vladi Srbije, saznaje Njuz i Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.

Srećni dobitnici dobiće šest stanova, automobile i niz drugih nagrada, a onaj najsrećniji imaće priliku da vodi srpsku vladu do isteka aktuelnog mandata.

– U slučaju da aktuelni premijer pobedi na predstojećim predsedničkim izborima, on će na sebe preuzeti najveći teret premijerskih obaveza, pa budući premijer neće imati mnogo odgovornosti. Zato smo odlučili da to mesto ne popunjavamo klasičnim sistemskim putem već da ga dodelimo u nagradnoj igri kako bi i građani imali priliku da iskuse kako izgleda biti na vlasti – kaže sagovornik Njuza iz Ministarstva.

[/nextpage]

[nextpage title=“Strana 2″ ]

Prema rečima našeg sagovornika, u Vladi Srbije se ne boje da bi budući premijer mogao svojim neiskustvom da nanese štetu državi.

– On će imati neke obaveze i odgovornosti, ali imaće i pomoć brojnih savetnika i ministara, tako da mu neće biti teško da obavlja funkciju. Tog budućeg premijera zamislite, recimo, kao predsednika Tomislava Nikolića, samo bez ordenja – objasnili su nam u Ministarstvu.

Novi premijer će u prvih 100 dana mandata biti pod specijalnim nadzorom kako svoju poziciju ne bi iskoristio za lične interese kao što su recimo spor oko međe, osveta bivšem partneru ili predsedniku kućnog saveta zgrade.

Da bi građani dobili šansu da postanu premijer, dovoljno je da pošalju deset fiskalnih računa u koverti kakve se inače uzimaju u pošti, a u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave napominju da će u narednim nedeljama biti još iznenađenja. Iako nisu hteli da preciziraju o čemu je reč, Njuz nezvanično saznaje da će u nagradni fond biti uvršteno nekoliko ministarskih mesta, kao i direktorskih i pozicija u upravnim odborima.

(Autor: njuz.net)

[/nextpage]

mart 1, 2017 - 0:29 - Redakcija Opozicionar ©