KLADIONICE: Janković jači kandidat opozicije od Jeremića

januar 10, 2017 - 22:22 - Redakcija Opozicionar ©

KLADIONICE: Janković jači kandidat opozicije od Jeremića

Saša Janković ima gotovo duplo veće šanse da pobedi na predsedničkim izborima od Vuka Jeremića, bar ako je verovati kvotama kladionica.

Nova godina je donela i nove kvote za predsedničke izbore, a ono što odmah upada u oči jeste da je ombudsman veći favorit od nekadašnjeg ministra spoljnih poslova. Tako se za pobedu Jankovića može dobiti 15 puta više od uloženog novca, dok uspeh Jeremića množi stavljene dinare na tiket sa 25.

I Đorđe Vuković iz Cesida smatra da u duelu ova dva predsednička kandidata trenutno Janković može da računa na veću podršku.

– Zaštitnik građana ima utemeljenje među intelektualcima, jer je iza njega stalo 100 javnih ličnosti, ali i pojedine stranke. S druge strane, u vezi sa Jeremićem kao kandidatom ima dosta problema i ne treba sumnjati da kladionice koje se bave novcem i žive od njega imaju dobre informacije o šansama svakog učesnika na izborima – ističe Vuković.

Iza Jankovića je pored 100 javnih ličnosti otvoreno stala i Nova stranka čiji lider Zoran Živković očekuje da isto učini još desetak stranaka. Takođe, nedeljni ručak predsednika Demokratske stranke Dragana Šutanovca i Jankovića (sa suprugama) u jednom poznatom beogradskom restoranu, sa kog je „Blic“ objavio i ekskluzivne paparaco slike, poklopio se sa informacijama da će DS sutra na Predsedništvu odlučiti da podrži Jankovića.

(Autor: Blic)

Ucitavanje sadrzaja u toku...
januar 10, 2017 - 22:22 - Redakcija Opozicionar ©