Građani i pacijenti u bolnici bez grejanja

januar 10, 2017 - 14:40 - Redakcija Opozicionar ©

Građani i pacijenti u bolnici bez grejanja

Usled izrazito niskih temperatura, zbog kvara na toplovodu, od dva sata posle ponoći, stari deo Bora je bez grejanja.

Kako je saopšteno iz JKP „Toplana“, do prekida u isporuci toplotne energije je došlo zbog većih radova na sanaciji curenja na glavnom, Kriveljskom magistralnom vrelovodu, koji se nalazi na lokaciji u krugu RTB.

– Zbog pomenutih radova, do prekida u isporuci toplotne energije došlo je u delu ulice Nikole Pašića, Trg oslobođenja, Milana Vasića Perice, Moše Pijade 17, Đorđe Vajferta, Đure Đakovića, Vuka Karadžića, Šistekova, Kestenova, Ivo Lole Ribara, Vojske Jugoslavije, Dragiše Mišovića, Branislava Nušića, Branka Radičevića, Jovana Cvijića, Homoljska, Rudarska i Avalska ulica. Bez grejanja je ostala i bolnica, fakultet, SUP i opština – saopšteno je iz JKP „Toplana“.

Goran Joksimović, v.d. direktor borske Opšte bolnice saopštio je da se očekuje da će do 15 sati u bolnici biti ponovo uspostavljeno grejanje.

– Juče su nas obavestili da zbog veće havarije neće biti grejanja i obećano je da će danas do 15 sati biti uspostavljena isporuka toplotne energije. Snalazimo se na sve načine, dogrevamo se grejalicama i činimo sve što je u našoj moći da pacijentima ne bude hladno u sobama gde su smešteni. Smanjen je i broj intervencija na hitne prijeme sve dok je ovakva situacija – ističe dr Joksimović.

Iz borske „Toplane“ su saopštili da se normalizacija grejanja na adresama gde je došlo do prekida u isporuci toplotne energije očekuje u popodnevnim satima.

(Izvor: Alo!)

Ucitavanje sadrzaja u toku...
januar 10, 2017 - 14:40 - Redakcija Opozicionar ©