DINKIĆ: Radujem se kad me pozove bilo koji državni organ

januar 10, 2017 - 22:05 - Redakcija Opozicionar ©

DINKIĆ: Radujem se kad me pozove bilo koji državni organ

Bivši ministar Mlađan Dinkić sašlušan je u svojstvu građanina u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), a potom je novinarima rekao da je bilo reči o različitim slučajevima, među kojima je i Mobtel.

Dinkić, međutim, kaže da ne povezuje današnje saslušanje sa obustavljanje, postupka protiv nekadašnjeg vlasnika Mobtela Bogoljuba Karića. “Ne bi trebalo da ima. Zaista ne povezujem te stvari. Mislim da nema nikakve veze”, rekao je on.

Dinkić je podsetio da je Mobetel prodat za više od 1.200.000.000 evra, što je, kako je rekao, “najkorisniji posao ikada” i da nikada više takav priliv od privatizacije nije ostvaren.

Bivši ministar je poručio da poštuje državu i da će se svaki put odazvati pozivu bilo kog državnog organa kojeg bude zanimalo šta je radio.

“U svakom slučaju mene raduje kad god me pozovu, kad se interesuju, ja sam tu da rasvetlim, sve vreme sam u Srbiji i u narednih sto godina ako me budu zvali, ja sam spreman da odgovaram šta god da interesuje bilo kog državnog organa… Ja nemam čega da se stidim. Ja se ponosim onim što sam uradio za Srbiju i spreman sam uvek da objasnim svima šta god da ih interesuje”, poručio je on.

(Izvor: Danas Online)

Ucitavanje sadrzaja u toku...
januar 10, 2017 - 22:05 - Redakcija Opozicionar ©