HIT NJUZ: SNEG ISKORISTIO VUČIĆEVO ODSUSTVO DA ZAVEJE SRBIJU

januar 9, 2017 - 22:46 - Redakcija Opozicionar ©

HIT NJUZ: SNEG ISKORISTIO VUČIĆEVO ODSUSTVO DA ZAVEJE SRBIJU

Boravak premijera Vučića u Indiji izazvao je velike probleme jer je sneg iskoristio ukazanu priliku i u potpunosti zavejao Srbiju. Kilometarske kolone na putevima, odsečena sela, problemi u vodosnadbevanju samo su neke od posledica ovakvog delovanja snega.

– Svako premijerovo napuštanje Srbije predstavlja veliki rizik za sve nas koji u njoj ostajemo. Svi znaju da smo tada najslabiji, a iz iskustva znamo da neprijatelj nikad ne spava i samo vreba priliku da napadne – kažu u Sektoru za vanredne situacije. – Ni ovaj put nije bilo drugačije. Sneg je sačekao da premijer napusti zemlju, a onda je udario svom snagom. Gde god da krenete suočićete se sa posledicama ovog podmuklog napada. Na nekim putevima automobili čekaju satima u koloni, ljudi ostaju zavejani u smetovima, a mi smo nemoćni da im pomognemo – žale se u ovom sektoru.

Nadležni obećavaju da će učiniti sve kako bi građanima olakšali probleme u kojima se nalaze, ali ih pozivaju i da pokažu strpljenje jer će ovakvo stanje potrajati i narednih dana.

– Naše službe daju sve od sebe kako bi pomogle ugroženim građanima, ali je nemoguće nadoknaditi Vučićevo odsustvo. Svi naši kapaciteti su stavljeni u funkciju, trudimo se da uradimo koliko možemo i tako ublažimo posledice ovakvog udara. Morate razumeti da nismo svemogući i da ne možemo da stignemo na sva ugrožena područja. Svima nama, ne preostaje ništa drugo nego da gledamo u nebo i čekamo Vučićev povratak – poručuju iz Sektora za vanredne situacije.

(Autor: njuz.net)

Ucitavanje sadrzaja u toku...
januar 9, 2017 - 22:46 - Redakcija Opozicionar ©