Srbiji je potreban ovakAV predsednik

decembar 30, 2016 - 17:14 - Redakcija Opozicionar ©

Srbiji je potreban ovakAV predsednik

Policija je danas oko 16.30 sati privela petnaestogodišnjeg M.I. koji je na zgradi Predsedništva Srbije na Andrićevom vencu iscrtao grafit dimenzija metar sa metar, na kojem je ispisao „Toma“ i ispod nacrtao muški polni organ.

Kod njega je nađena školska kreda kojom je nacrtao grafit, koji je odmah izbrisan – glasila je vest koju je Blic objavio 26. decembra 2012. godine, pet dana pre nego što je Tomislav Nikolić dočekao svoju prvu Novu godinu kao predsednik.

Na pitanje Blica da li je tačno da je došlo do incidenta i da je zbog toga priveden 15-godišnji dečak, Stanislava Pak, šefica pres službe u Predsedništvu Srbije, tada je rekla: „Od vas sam očekivala nešto kreativnije“.

Četiri godine kasnije, 29. decembra, četrdesetšestogodišnji A.V. prišunjao se zgradi Predsedništva Srbije na Andrićevom vencu, iscrtao grafit dimenzija metar sa metar, na kojem je ispisao „Toma predsednički kandidat“ i ispod nacrtao muški polni organ.

Na pitanje da li je tačno da je došlo do incidenta i da je zbog toga priveden 46-godišnji A.V., Stanislava Pak, šefica pres službe u Predsedništvu Srbije rekla je: „Od njega sam očekivala nešto kreativnije“.

Za razliku od onog M.I. koji danas ima 19 godina i željno čeka svoje prve predsedničke izbore sa pravom glasa, četrdesetšestogodišnji A.V. je odmah posle akcije održao konferenciju za štampu na kojoj je potvrdio ono što je krišom kredom nacrtao na zgradi Predsedništva Srbije. Ukratko, rekao je: “Eve ti ga na što ćeš se kandiduješ!”

Ucitavanje sadrzaja u toku...
decembar 30, 2016 - 17:14 - Redakcija Opozicionar ©