Kesić demonstrativno pojeo hrvatsku čokoladicu i poručio političarima: JEDITE ČOKOLADE, NE JEDITE GO*NA

decembar 29, 2016 - 8:54 - Redakcija Opozicionar ©

Kesić demonstrativno pojeo hrvatsku čokoladicu i poručio političarima: JEDITE ČOKOLADE, NE JEDITE GO*NA

[nextpage title=“Strana 1″ ]

Borna Sor, Damir Nikšić i Zoran Kesić bili su gosti Pressinga na N1 televiziji. Između ostalog, razgovarali su i o čuvenoj aferi “čokoladica“ odnosno nacionalnim tenzijama koje je izazvala pojava srpskih čokoladica u Hrvatskoj.

Kesić je tokom emisije odlučio da demonstrativno pojede jednu hrvatsku bajaderu usred Beograda.

“Borna, u ruci držim zarobljene hrvatske bajadere. Ponudili smo razmenu, vaše čokoladice za naše, pošto smo čuli da ih ne tretirate najbolje. Niste pristali na razmenu. Evo sada ću demonstrativno i ekskluzivno uništiti jednog slatkog hrvatskog zarobljenika. Gotovo“, rekao je Kesić, a zatim pojeo bajderu.

Sor je, s druge strane, podsetio na srpsku „čokoladnu agresiju“ u Hrvatskoj.

[/nextpage]

[nextpage title=“Strana 2″ ]

“Kažnjeni su ljudi, sve istrage su napravljene. Pronađeni su krivci, ta deca su počela navlačiti ekavicu. Mi imamo čokoladnu agresiju na naše državno biće. Mislim da bismo uskoro trebali napraviti jednu pravu hrvatsku čokoladicu, samo ne znam koje bi joj ime dali“, prokomentarisao je Sor.

Primedbu na tretman Bosanaca u aferi „čokoladica“ imao je sarajevski komičar Damir Nikšić. “Čokolada spada u nacionalni identitet ljudi ovdje. Od srednjeg vijeka je to poznato, od seoba Slavena. Nemojte da to miješamo. Šta je s Bosancima? Mi smo onaj lješnik između“, rekao je on.

Kesić je raspravu o čokoladama završio porukom političarima koji su zbog slatkiša podgrejali nacionalne tenzije: “Jedite čokolade, ne jedite go*na!“

(Izvor: N1)

[/nextpage]

decembar 29, 2016 - 8:54 - Redakcija Opozicionar ©