DRAŽA PETROVIĆ: Deset saveta za kupovinu polovnog aviona

decembar 25, 2016 - 16:29 - Redakcija Opozicionar ©

DRAŽA PETROVIĆ: Deset saveta za kupovinu polovnog aviona

Premijer u slobodno vreme najviše voli da računa na digitronu koliko tačno ima nas i Rusa, a koliko Rusa i nas.

– Nas i Rusa ima oko 200, 300 miliona… Ali, ako mi platimo samo remont, onda nas ima oko 180 miliona… I to u evrima, na odloženo. Dakle, nas i Rusa ima oko 180 miliona evra na odloženo – zapisao je u privatne beleške pre posete Moskvi gde je otišao polutajno – ovima iz EU je rekao kako ide da otvori poglavlje 29.

I to šest poglavlja 29 istovremeno.

– Koje li je to poglavlje 29? – pitali su se u Briselu, ali je premijer Vučić bio oduševljen sopstvenom metaforičnošću: “Ovi iz Brisela nikada neće skapirati da poglavlje 29 ima veze sa migom 29!”

– Pored otvaranja poglavlja 29, imaću tamo i razgovore oko MIGrantske krize, zapravo, oko šest MIGranstkih kriza, onda razgovore oko nove MIGranstke rute koja se proteže na liniji: vojni hangar kod Moskve, remont, pa onda vojni hangar kod Batajnice, a prisustvovaću i međunarodnom kongresu o MIGreni – objasnio je premijer čangrizavoj briselskoj administraciji razlog iznenadne posete Moskvi.

Ostalo mu je samo da se spremi za istoriijsku trgovinu.

U brošuri “Deset korisnih saveta za kupovinu polovnog automobila” lepo piše da dok pregovarate sa prodavcem na auto-pijaci “Bubanj-potok” u svakom trenutku treba da izgledate kao da ćete da se okrenete i da odete.

– Nemojte biti previše oduševljeni vozilom: kažite da vam se sviđa ali da imate još opcija. Bez žurbe, polako i strpljivo, odlažite u razgovoru konačan dogovor dokle god to ima smisla. Možda će u tim dramskim pauzama prodavac otkriti još neke informacije koje su vam bitne. Kada ste postigli željenu cenu, napravite dogovor – stoji u brošuri.

U brošuri “Deset korisnih saveta za kupovinu polovnog aviona”, autora Lazanskog Miroslava, piše da pri kupovini polovnog aviona treba da radite sve suprotno od onoga što vam savetuju tokom kupovine polovnog automobila.

Ucitavanje sadrzaja u toku...
decembar 25, 2016 - 16:29 - Redakcija Opozicionar ©