Sale Đorđević nam je održao lekciju koju moramo zauvek da upamtimo

avgust 20, 2016 - 15:08 - Redakcija Opozicionar ©

Sale Đorđević nam je održao lekciju koju moramo zauvek da upamtimo

Mnogi su sumnjali u odluke koje je doneo i, po starom srpskom običaju, svi su bili bolji selektori od njega. Ali od sinoć čak i kod najnevernijih Toma (kad spomenuh Tomu, jeste videli kako nam je sve krenulo otkad jednog tog imena nema na tribinama?) više nema dileme – Aleksandar Đorđević nije majstor samo na parketu, on svoje „trojke u poslednjoj sekundi“ sada daje i sa klupe.

 

Aleksandar Saša Đorđević

Aleksandar Saša Đorđević, Foto: Profimedia.rs

Ako je neko i prespavao duel sa Hrvatskom, koji nas je u neizvesnosti držao do poslednje sekunde, noćas su gotovo svi od ponoći bili prikovani za male ekrane (ovom prilikom moram da uputim izvinjenje Aleksandru Šapiću koji je nesrećno tvitnuo: „Ko noćas spava, nek spava doveka“, pa je morao posle da objašnjava da se šalio – u jednom trenutku mi je malo klonula glava, ali sam već za jednu četvrtinu bila potpuno oporavljena).

Na sreću, ovoga puta utakmica je bila manje stresna od one pre par dana (o prethodnoj protiv Australije da i ne govorimo), pa je sve delovalo više kao malo ozbiljniji trening, u kom smo posebno uživali jer nam je doneo sigurnu medalju. Koju, još ćemo videti, to je u ovoj priči svakako najmanje bitno.

Ucitavanje sadrzaja u toku...
avgust 20, 2016 - 15:08 - Redakcija Opozicionar ©